SZC logo

Szegedi Szakképzési Centrum

OM kód: 203052 | Szeged, Gutenberg u. 11.

Intézmény logo

Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Projektek

Projektek

Széchenyi 2020 projektek

NÍVÓDÍJ 2020

Az Erasmus+ program hazai megvalósításáért felelős Tempus Közalapítvány 2016 óta minden évben népszerűsíti és díjazza a példaértékű, magyar koordinálású és kiemelkedő színvonalú pályázatokat. Iskolánk 2018-as A Szakmódszertani, digitális és nyelvi kompetenciák fejlesztése a Vasváriban című projektje ebben az évben a díjazottak között szerepel.
Bővebben a projektről
2019 őszén sikeresen pályáztunk a Határtalanul! “Együttműködés középiskolák között” elnevezésű programra, amely során a külhoni magyarsággal kapcsolatos ismereteiket bővíthetik a tanulók.
Bővebben a projektről
Élménybeszámolókkal összekapcsolt workshopok és mikrotanítások mutatták be legfrissebb mobilitásaink tapasztalatait, eredményeit.
Bővebben a projektről
A projekt fő célja olyan módszertani továbbképzéseken részt venni, melyek során a résztvevők külföldi kurzusokon új módszerekkel, eszközökkel ismerkednek meg és kulturális ismereteket szereznek. Emellett célunk a szemlélet- és kompetenciafejlesztő kurzusokkal a hatékony, pozitív iskolai környezet kialakítása, míg a nyelvi fejlesztő továbbképzésekkel a tantestület nyelvi készségfejlesztését tervezzük.
Bővebben a projektről
A projekt fő célja az intézményi kapacitások bővítése nyelvi, szakmódszertani és digitális kompetenciák terén és kollégáink személyes és szakmai megújulásának támogatása, illetve job shadowing látogatás során az intézmény nemzetközi kapcsolatainak építése.
Bővebben a projektről
Cél A középiskolás korosztály érzékenyítése a társadalmi egyenlőtlenségek iránt, a segítségnyújtás lehetőségei, a közös európai együttműködés módjai. Magyar és szlovén iskoláscsoportok 5-5 napos mobilitás során mutatják be egymásnak, mit tehet egy tinédzser a társadalmi egyenlőtlenségek ellen.
Bővebben a projektről
A Vasvári 2018-1-HU01-KA101-046962 azonosító számú projektje 38 949 euró támogatást nyert az Európai Parlament és Tanács Erasmus+ KA1 “Közoktatási munkatársak mobilitása” pályázati felhíváson. Projektidőszak: 2018.06.01 – 2019.05.31.
Bővebben a projektről
“Danke Szeged!” Kieli vendégeinkkel a szakképző iskolák csereprogramját készítettük elő A Leonardo Mobilitas pályázat keretében 2012. május 22-től 25-ig városunkban és két tagintézményünkben láttuk vendégül a Kieli Regionális Szakképző Központ igazgatóját és három pedagógusát, hogy egy szakképzéssel kapcsolatos francia-német-magyar csereprogramot készítsünk elő.
Bővebben a projektről
Comenius Multilaterális Cserekapcsolat 2012-2014 A Comenius program keretében 2012-2014 között 24 vasváris diák kapott lehetőséget, hogy egy csereprogram keretében külföldre utazzon.
Bővebben a projektről
Disszeminációs nap az Erasmus+ „Va2var1 úton a 21. század felé” című pályázat keretében 2021. december 21.
Bővebben a projektről

Partnereink

SZC logo

Szegedi Szakképzési Centrum


Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum

Szeged, Gutenberg u. 11.

Telefon: +36-62/425-322

E-mail: info@vasvari.org

OM azonosító: 203052


2024Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum