Túraszakosztály

Információk az iskolában működő túraszakosztály tevékenységéről

Természetjáró szakosztályunk


Hogyan is kezdődött? Az elvégzett bronzjelvényes túravezetői tanfolyammal? Vagy azzal az osztálykirándulással, ahol a pót-osztályfőnök által szervezett túrán Forrai Márk és Bálint Zoli lelkesen használta a tájolót és kereste a fákra festett jelzéseket? Esetleg Viczián Kitti és Savanya Zita unszolásával, hogy menjünk már el egyszer együtt is kirándulni, ne csak ki-ki magánemberként a barátaival? Vagy talán az egyik ősrégi iskolai könyvtári turistatérképen lévő hajdani túraszakosztályi bélyegző indította el az ötletet? Senki sem tudná már megmondani.

Busz helyett vonattal utazunk, így olcsóbb - még jelentkezhetsz a börzsönyi kirándulásra!

Úgy alakult, hogy az idei őszi, börzsönyi túránkra vonattal utazunk.

Ez azok számára jó hír, akik az évkezdés megterhelő költségei miatt kényszerülnének lemaradni, hiszen az olcsóbb utazás miatt 1500 Ft-tal, 10 ezer Ft-ra csökken a teljes befizetendő összeg. Ebből a felét kérjük befizetni a jelentkezéskor, hogy a szállásfoglalást intézni tudjuk.

Akik így szívesen jönnének, kérjük, mielőbb jelentkezzenek, mert már fogynak a férőhelyek!

A túráról részletes információkat itt ovashatsz.

Nemsokára itt az ősz. Túrázz velünk a Börzsönyben!

Örömmel értesítjük minden természetszerető és kirándulni vágyó diákunkat (a híreket türelmetlenül váró korábbi csapattagjainkat is), hogy október közepén ismét túrázni indulunk.

Ezen az őszön az északi Börzsöny vadregényes tájait barangoljuk be 2,5 napon át.

Időpont: 2011. október 14-15-16. (péntek du.-szombat-vasárnap)

Utazás: (a szokásos) különbusszal (Misi bácsival)

Közeleg a természetjáró szakosztály tavaszi túrája!

Egy kis izelítő...

2010. március 12-én (pénteken) 5. óra után a túrázni vágyó vasváris diákok és tanárok ismét felkerekednek, hogy újabb csúcsokat (és mélységeket!) hódítsanak meg.
Emellett madárdalt hallgatnak, rügyfakadásban gyönyörködnek, fényképeznek, énekelnek és szokás szerint jól érzik magukat együtt utazva, sétálva.

Csatolt fájl: