Büszkeségeink

Diákok, akikre büszkék vagyunk

Versenyeredmények

Versenyeredmények megtekintése.

Az iskolában folyó munka hatékonyságának fontos mutatójaként tekintünk azokra az eredményekre, melyeket diákjaink a regionális, illetve az országos versenyeken érnek el. Bár közgazdasági szakközépiskola vagyunk, nem csupán a szakmai versenyeken nyújtanak kiemelkedő teljesítményt tanulóink: ott vagyunk a földrajzi vetélkedőtől a könyvtárhasználati versenyen át a diákvállalkozások megmérettetéséig sok különféle területen.

 

Eredményes szereplés az osztrák ifjúsági gépíróbajnokságon

2017. március 30. - április 2. között rendezték meg az osztrák ifjúsági gépíróbajnokságot.

Juhász Petra és Papp Renáta 12. A osztályos tanulók (Magyarországról, Szegedről: a Vasváriból ők ketten) vettek részt ezen a rangos eseményen.

9 oklevéllel és 3 ezüstéremmel tértek haza.

Csatolt fájl: 

Arcképek a tanáriból...

Kissné Álmosdi Márta tanárnőről cikk a SzóVilág legújabb számában:

„Hiszem, hogy mindenki tehetséges valamiben, csak meg kell találni, hogy mi ben.”
Kissné Álmosdi Márta azok közé a tanárok közé tartozik, aki hatni tud a diákokra. Kimagasló eredményeket ér el tanítványainál a tanulásban, a versenyeken. Arra tanítja őket, hogy bízzanak magukban. A diákjai nagyon szeretik, az előző tanévben díjat kapott tőlük, a megbecsülés díját. Ez a legőszintébb elismerés.
Saját magáról és a módszereiről beszélt.

Csatolt fájl: 

Határtalanul a Vasváriban

A Szegedi Szakképzési Centrum Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Szakgimnáziuma sikeresen pályázott a Határtalanul programban A szecesszió határok nélkül - egy közgazdász szemével munkacímű projekttel. Az iskola számára kézenfekvő volt, hogy a szabadkai Bosa Milicevic Közgazdasági Szakközépiskolát kérik fel partnerintézménynek, hiszen iskoláink között 2005 óta testvériskolai kapcsolat áll fenn. A közösen kialakított hagyományok sorát gazdagították a közös munkasorozattal, amelyre a pályázat módot adott.

Nemzetközi ifjúsági gépíróverseny

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a csehországi Olmützben a nemzetközi ifjúsági gépíróversenyen, - amelyen összesítésben 4 ország (Ausztria, Csehország, Magyarország, Szlovákia) 73 versenyzője között – KRÁMLI HENRIK 12. A osztályos tanuló három egyéni versenyszámban az 1-2-2. helyezést érte el, összesítésben 2. lett.
A 24 csapatból Magyarország a rendkívül előkelő 2. helyet szerezte meg!
A nemzetközi szakmai életben köztudott: a gépíró mezőny mindig nagyon erős, s óriási eredmény ilyen szépen helyt állni a versenyzők/csapatok között!

Csatolt fájl: 

Intersteno nemzetközi gépíróverseny eredményei

2016. április 11. – 2016. május 2.
(Junior kategória: 17-20 éves korosztály)

Krámli Henrik 11. A osztályos tanuló

Nemzetközi 4. helyezett 15 nyelven (magyar, angol, spanyol, holland, német, olasz, horvát, finn, francia, portugál, román, lengyel, török, szlovák, cseh nyelven) megírt versenymunkájával

A magyar versenyzők közül országos 1. helyezett

(Felkészítő tanár: Kissné Álmosdi Márta)

Papp Renáta 11. A osztályos tanuló

2015. év legjobb gépírója...

2015. évi középiskolai tanulók legjobb gépírója címet iskolánk tanulója érte el.
A 2015. évi Teöreök Aladár országos tanulói, magyar nyelvű gépíróversenyen Tanuló I. kategóriában (11-12. osztály)

Krámli Henrik 11. A osztályos tanuló gépírásból országos 1. helyezést, szövegszerkesztésből országos II. helyezést ért el. Elnyerte: A 2015. évi középiskolai tanulók legjobb gépírója címet.

Oldalak