Alapítvány

A Szegedi Vasvári Pál Szakközépiskoláért Alapítvány

Számítunk a támogatására (SZJA 1%)

Kedves Szülő! Kedves jelenlegi és volt Diákunk! Kedves Partnerünk!

Amint azt Ön is nyilvánvalóan tudja, a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény jogot ad a magánszemélyeknek arra, hogy a befizetett adójuk 1+1%-áról nyilatkozatban rendelkezzenek. A Szegedi Vasvári Pál Szakközépiskoláért Alapítvány a kedvezményezettek körére vonatkozó törvényi feltételeknek megfelel, tehát a támogatásra jogosult.

Alapítványunk adószáma: 18451566-1-06

2012-es évi SZJA 1%-os bevételek

A 2012. évi SZJA 1%-os felajánlásból 339587 Ft bevétele származott az alapítványnak. Ezen összegből tanulmányi ösztöndíjak és a Vasvári díj kerül kifizetésre.

A tanulóktól és szülőktől befolyt támogatásból pedig új sporteszközök beszerzése és a meglévők javítása valósul meg.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves támogatónknak a felajánlásokat!

 

Kedves Szülő! Kedves volt Diákunk! Kedves Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy (amint azt Ön is nyilvánvalóan tudja) a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény jogot ad a magánszemélyeknek arra, hogy a befizetett adójuk 1+1%-áról nyilatkozatban rendelkezzenek. Az 1996. évi CXXVI. törvény a közcélú felhasználásról meghatározza a kedvezményezettek körét és a nyilatkozattétel módját.

Köszönetnyilvánítás

A Szegedi Vasvári Pál Szakközépiskoláért Alapítvány kuratóriuma megköszöni mindazoknak a támogatását, akik a 2012. évben az SZJA 1%-ának felajánlásával az alapítványi célok megvalósításához hozzájárultak.

A támogatás összegét tanulmányi ösztöndíjakra, tanulmányi versenyek támogatására fordítottuk.

A jövőben is számítunk segítségükre!