Megújult a Vasvári honlapja

 

 

Naprakész információkért látogasson el új, mobilbarát honlapunkra.

Tanárbúcsúztatás és érettségi bizonyítványok átadása

2020. június 12-én sikeresen lezárultak iskolánkban az érettségi vizsgák. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a végzős diákok ezen a napon tudtak elbúcsúzni tanáraiktól, és az ünnepélyes bizonyítványosztásra is ezen a napon, iskolánk udvarán került sor.

Egy rövid visszaemlékezést követően mindhárom osztály vizsgaelnöke köszöntötte a tanulókat, akik átvehették érettségi bizonyítványukat.

Sutka Irén igazgató asszony is gratulált az érettségizett diákoknak, majd iskolnánk alapítványának kuratóriumi tagja, korábbi igazgatónőnk Siposné Gyuris Valéria adta át a legikemelkedőbbeknek járó elismeréseket.

Ebben a tanévben Várkonyi Dániel kapta a Vasvári-díjat, elismerő oklevélben pedig Becskei Áron Kende, Fejes Dániel Róbert és Temkó Vivien Virág részesült. Gratulálunk a díjazottaknak!

Az ünnepélyes átadó részeként három kollégánk vehette át a Miniszter elismerő oklevelét: Kádár Tünde, Nacsáné Kun Beáta Eszter és Tatár Zsuzsanna elhivatottsága, precíz munkavégzése és szakmai tudása elismeréseként méltán kapta meg a miniszteri oklevelet, amelyhez szívből gratulálunk!

Iskolapolgárok: