Láss csodát! - Indul a digitális távoktatás a Vasváriban!

Kedves Tanulók!

Frissítés: kidolgoztuk a digitális távoktatás szabályzatát a Vasvári tanulói számára.
Kérjük tanulóinkat, hogy figyelmesen olvassák el és a benne foglaltak szerint vegyenek részt a digitális munkarendben!

Az alábbiakban tesszük közzé az egyes osztályok/csoportok új digitális tanrendjét, valamint a tananyagok közzétételére szolgáló osztályblogok címét (hivatkozásait). Minden tanulónak ezen az egy weboldalon kell keresnie a tananyagokat, természetesen lesznek belső és külső hivatkozások, azokat kövessétek!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a blogok privátak, ami azt jelenti, hogy csak a meghívott olvasók léphetnek be és férhetnek hozzá a tananyagokhoz. A meghívókat a rendszeren keresztül az osztályfőnök küldi ki minden tanulónak. Akinek a meghívója a mai napon (március 17.) nem érkezik meg a tanulói nyilvántartásban szereplő e-mail címére, kérjük, vegye fel osztályfőnökével a kapcsolatot.

Amelyik szülő szeretné nyomon követni gyermeke online tanulmányait, az osztályfőnöktől kérhet belépési jogosultságot az osztályblogba.

A "tanítás" minden reggel 9 órakor kezdődik (1. digitális tanítási nap március 18., szerda), minden egész órában más-más tantárgy blogbejegyzése (tananyagegysége) válik elérhetővé. A tanulóknak azt javasoljuk, hogy lehetőség szerint "valós időben" igyekezzenek a közzétett anyagokat feldolgozni, megtanulni, a kiadott feladatokat elvégezni. Természetesen a délutáni időszakban is szükséges tanulási időszakot beiktatniuk, de új anyagokat legtöbbször a tanrend szerint fognak kapni.

A tanrendben szerepelnek konzultációs időpontok, amikor a szaktanár rendelkezésre áll a közösen kialakított kommunikációs csatornán.

A tanév teljesítésének feltétele a digitális oktatásban való aktív részvétel, valamint elegendő számú érdemjegy megszerzése. Javasoljuk, hogy a blogbejegyzéseket kommenteljétek, szükség esetén kérdezzetek a szaktanártól. A szaktanárok által kiadott feladatokat, beadandókat határidőre készítsétek el, a teszteket, méréseket a tanári iránymutatásoknak megfelelően töltsétek ki, küldjétek be!

Reméljük, hogy a blogok, a bennük közzétett tananyagok elnyerik tetszéseteket, az oktatásnak ezt a módját érdekesnek és kihívást jelentőnek találjátok majd!

Eredményes tanulást kíván a Vasvári nevelőtestülete!

Osztály digitális tanrendje Blog címe
9/Ny 9/Ny
9. a 9. a
9. b 9. b
9. c 9. c
10. a 10. a
10. b 10. b
10. c 10. c
11. a 11. a
11. c 11. c
12. a 12. a
12. b 12. b
12. c 12. c
1/13. a 1/13. a
1/13. b 1/13. b
   

Diákélet: 

Iskolapolgárok: