A Vasvári ismét az érdeklődés középpontjába került

Legfrissebb: ismét írt rólunk a Délmagyarország, cikk és galéria itt.

Friss: tegnap nálunk jártak a SZEGEDma.hu fotósai is, fényképes cikkük itt olvasható.

Papdi Balázs szegedi fotós jóvoltából a 2017. október 26-án iskolánk fennállásának 105. évfordulója alkalmából szervezett Vasvári-nap a vártnál is nagyobb ismertséget hozott.
Az ünnepi programsorozat egyik elemeként álmodtuk meg a gerillakötés létrehozását azzal a céllal, hogy az iskola előtt elhaladók megálljanak egy pillanatra, észrevegyék, hogy itt egy nem mindennapi dolog történik, és egy kicsit velünk ünnepeljenek.

A színes, vidám kötéseket ügyeskezű tanáraink, családtagjaik és tanulóink készítették, majd az ünnepi program részeként közösen helyezték el az iskola kerítésén és az épület előtti fákon, kerékpártárolókon.

A rendezvényre ellátogatott a Délmagyarország napilap stábja is.

Az utcai művészetnek ez az ága nemcsak a járókelők arcára csal mosolyt, hanem a mi napjainkat is színesebbé teszi, oldja az őszi reggelek néha borongós hangulatát.

Ezúton is köszönetet mondunk Papdi Balázsnak, akinek gyönyörű fotói bejárták az Internetet és a közösségi oldalakat, majd felkerültek a Szeretlek Magyarország weboldalára is.

A kedves dekoráció élőben is megtekinthető Szegeden, a Gutenberg u. 11. szám előtt.

Iskolánk életébe rövidesen Önök is bepillantást nyerhetnek, ha ellátogatnak nyílt napunkra vagy nyitott tanóráinkra. Akiknek megtetszik a Vasvári szellemisége, azok számára nemcsak kapunk, hanem közösségünk is nyitva áll.