Versenyeredmények

Versenyeken vagy egyéb eredményekért jutalmazott diákok.

Vasvárisok az országos döntőben - NN Társadalmi Innovációs Verseny

Vasvárisok az országos döntőben

Ismét nagyszerű versenyeredményről adunk hírt: iskolánk csapata 2. helyezést ért el a Junior Achievement Magyarország által szervezett NN Társadalmi Innovációs Verseny országos döntőjében.
A KVS csapat tagjai Deli Kata, Rekötye Vivien és Szőke-Kovács Sára 9.c osztályos tanulók voltak, akik egy társadalmi vállalkozás ötletének kidolgozásával jutottak be a legjobbak közé és érték el a rangos helyezést.
Felkészítő tanáruk: Nacsáné Kun Beáta

Szeretettel gratulálunk!

 

IV. Békéscsabai SzC Nemes-Linamar Országos Lego Robotverseny

A IV. Békéscsabai SzC Nemes-Linamar Országos Lego Robotverseny 2020 című versenyen iskolánkat 4 csapat képviselte: Kis Emma és Berta Marcell József (9. b, 10.b), Farkas Dávid és Perjési Szabolcs (9.b), Újvári Albert és Annus Gergő (10. b), Bagi Erik és Ficsór Barnabás (13. évfolyam).
5. helyen végzett a Madmax névre keresztelt csapat (13. évfolyamosok), John Wick csapatunk 7. helyen végzett (9.évfolyam).
Felkészítő tanáruk Szilágyi Zoltán.
Szeretettel gratulálunk!

Kiemelkedően eredményes tanulóink az ÁSZÉV 2020 döntőben

Az Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak tanulmányi verseny (ÁSZÉV) elődöntőjéből az országos döntőbe jutott két 12. b osztályos tanulónk: Kulcsár Alexandra Dorka irodai ügyviteli ismeretek és Fejes Dániel Róbert informatikai ismeretek tantárgyból.

A döntőben Kulcsár Alexandra Dorka tizedik, Fejes Dániel Róbert negyedik helyezést ért el.

Felkészítő tanáraik: Tatár Zsuzsanna (ügyvitel), Zsivola Magdolna és Gyuris Csaba (informatika).

Eredményükhöz szívből gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk tanítványainkra és pedagógusainkra!

VI. IT Essentials országos informatika verseny

Újabb nagyszerű versenyeredményről adhatunk hírt. 2019. novemberében rendezték meg a VI. IT Essentials országos szakmai verseny 1. fordulóját, melyen 323 résztvevőből 13. helyen került be az országos döntőbe Bali Dávid, 1/13. b osztályos tanuló.

Az országos döntőre 2019. december 6-án került sor Budapesten, ahol az előkelő 9. helyen végzett! 

Felkészítő tanárai: Szilágyi Zoltán és Zsembery Róbert.

Gratulálunk a nagyszerű teljesítményhez!   

 

Pénzsztár verseny megyei döntője 2019

Nagyszerű versenyeredményekről adunk hírt: iskolánk 2 csapata bejutott a Pénzsztár verseny megyei döntőjébe, amelyet 2019. november 7-én rendeztek meg.

Függ Péter, Gábor Ervin (12. c), Becskei Áron, Balogh Roland (12. a) megnyerte a selejtezőt, és ezzel a legjobb 40 csapat közé jutott. Csongrád megyét ők fogják képviselni a Kecskeméten tartandó regionális döntőben.

Herceg Napsugár, Schüszler Ádám, Hegyi Zalán, Horváth Máté (10. c) a 3. helyet szerezték meg.

Felkészítő tanáruk Kendik Renáta tanárnő.

Mindenkinek gratulálunk!

Világbajnoki 14. helyezés gépírás versenyen

2015. július 18-24. között rendezték meg Budapesten, a Corvinus Egyetemen a Gyors- és Gépíró Világbajnokságot, amelyet kétévente rendeznek meg. 35 ország több mint 500 versenyzője vett részt ezen a rangos eseményen. A gép- és gyorsírás mellett szövegszerkesztés és jegyzőkönyvvezetés kategóriában is hirdettek versenyt. Minden gépíró anyanyelvi szöveget kapott, és az győzött, aki fél óra alatt a legtöbb karaktert ütötte le hiba nélkül.

Tamás Gergely Bence

Tamás Gergely Bence a Szegedi Gazdasági Szakképző Iskola Vasvári Pál Tagintézményének nyelvi előkészítő osztályába jár.

2012 szeptemberétől 2014 júniusáig heti 2 órában tanulta iskolai keretek között kötelező jelleggel a gépírás tantárgyat. Fél év alatt sajátította el a gépírás alapjait, amelynek megszilárdítását házi feladatok elkészítésével egészített ki. Otthon, önállóan, tanára által összeállított feladatokkal, utasításokkal gyakorolt a kötelező iskolai tanulmányai után is. Nem hagyta abba a módszeres gyakorlást, mert minél jobb eredményt szeretett volna elérni, és vágyott arra, hogy egyre sikeresebb legyen. Számára a gépírás nem csak egy tantárgy volt, amelyen kötelezően részt kellett venni és rendszeresen számot kellett adni a tudásáról, hanem egy lehetőség a jövőre nézve, hiszen egyre több szakmához szükséges a számítógép minél gyorsabb, szakszerűbb használata.

Bartó Beáta

Bartó Beáta 2010 szeptemberében kezdte el iskolai tanulmányait a Szegedi Gazdasági Szakképző Iskola Vasvári Pál Tagintézményének nyelvi előkészítő osztályában. Gépírással a 10-11. évfolyamon ismerkedett meg heti 2 órában.

Nagy szorgalommal igyekezett elsajátítani a tízujjas vakírást. Órán és órán kívül is rendszeresen gyakorolt, hogy minél jobban megszilárdítsa tudását.

Oldalak