Iskolapolgárok

Tanárbúcsúztatás és érettségi bizonyítványok átadása

2020. június 12-én sikeresen lezárultak iskolánkban az érettségi vizsgák. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a végzős diákok ezen a napon tudtak elbúcsúzni tanáraiktól, és az ünnepélyes bizonyítványosztásra is ezen a napon, iskolánk udvarán került sor.

Egy rövid visszaemlékezést követően mindhárom osztály vizsgaelnöke köszöntötte a tanulókat, akik átvehették érettségi bizonyítványukat.

Vasvárisok az országos döntőben - NN Társadalmi Innovációs Verseny

Vasvárisok az országos döntőben

Ismét nagyszerű versenyeredményről adunk hírt: iskolánk csapata 2. helyezést ért el a Junior Achievement Magyarország által szervezett NN Társadalmi Innovációs Verseny országos döntőjében.
A KVS csapat tagjai Deli Kata, Rekötye Vivien és Szőke-Kovács Sára 9.c osztályos tanulók voltak, akik egy társadalmi vállalkozás ötletének kidolgozásával jutottak be a legjobbak közé és érték el a rangos helyezést.
Felkészítő tanáruk: Nacsáné Kun Beáta

Szeretettel gratulálunk!

 

IV. Békéscsabai SzC Nemes-Linamar Országos Lego Robotverseny

A IV. Békéscsabai SzC Nemes-Linamar Országos Lego Robotverseny 2020 című versenyen iskolánkat 4 csapat képviselte: Kis Emma és Berta Marcell József (9. b, 10.b), Farkas Dávid és Perjési Szabolcs (9.b), Újvári Albert és Annus Gergő (10. b), Bagi Erik és Ficsór Barnabás (13. évfolyam).
5. helyen végzett a Madmax névre keresztelt csapat (13. évfolyamosok), John Wick csapatunk 7. helyen végzett (9.évfolyam).
Felkészítő tanáruk Szilágyi Zoltán.
Szeretettel gratulálunk!

Kiemelkedően eredményes tanulóink az ÁSZÉV 2020 döntőben

Az Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak tanulmányi verseny (ÁSZÉV) elődöntőjéből az országos döntőbe jutott két 12. b osztályos tanulónk: Kulcsár Alexandra Dorka irodai ügyviteli ismeretek és Fejes Dániel Róbert informatikai ismeretek tantárgyból.

A döntőben Kulcsár Alexandra Dorka tizedik, Fejes Dániel Róbert negyedik helyezést ért el.

Felkészítő tanáraik: Tatár Zsuzsanna (ügyvitel), Zsivola Magdolna és Gyuris Csaba (informatika).

Eredményükhöz szívből gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk tanítványainkra és pedagógusainkra!

Tantermen kívüli digitális munkarend bevezetése

Tisztelt Szülők, Kollégák, kedves Tanulók és Hallgatók!

2020. március 13-án (pénteken) este a koronavírus-járvány megelőzése érdekében rendkívüli miniszterelnöki bejelentés történt, melynek értelmében 2020. március 16-án (hétfőn) új oktatási munkarendre állunk át, úgynevezett tantermen kívüli digitális munkarendre. Ez azt jelenti, hogy a diákok nem látogathatják az iskolát, hanem digitális úton jutnak hozzá a tananyagokhoz. A tanárok online módon, saját vagy az iskolai eszközöket használva juttatják majd el a tananyagokat a tanulóknak. A tanév ezen munkarend alkalmazásával teljesíthetővé válhat, és arra készülünk, hogy az érettségi és szakmai vizsgákat a szokott rendben meg tudjuk tartani.

VI. IT Essentials országos informatika verseny

Újabb nagyszerű versenyeredményről adhatunk hírt. 2019. novemberében rendezték meg a VI. IT Essentials országos szakmai verseny 1. fordulóját, melyen 323 résztvevőből 13. helyen került be az országos döntőbe Bali Dávid, 1/13. b osztályos tanuló.

Az országos döntőre 2019. december 6-án került sor Budapesten, ahol az előkelő 9. helyen végzett! 

Felkészítő tanárai: Szilágyi Zoltán és Zsembery Róbert.

Gratulálunk a nagyszerű teljesítményhez!   

 

Pénzsztár verseny megyei döntője 2019

Nagyszerű versenyeredményekről adunk hírt: iskolánk 2 csapata bejutott a Pénzsztár verseny megyei döntőjébe, amelyet 2019. november 7-én rendeztek meg.

Függ Péter, Gábor Ervin (12. c), Becskei Áron, Balogh Roland (12. a) megnyerte a selejtezőt, és ezzel a legjobb 40 csapat közé jutott. Csongrád megyét ők fogják képviselni a Kecskeméten tartandó regionális döntőben.

Herceg Napsugár, Schüszler Ádám, Hegyi Zalán, Horváth Máté (10. c) a 3. helyet szerezték meg.

Felkészítő tanáruk Kendik Renáta tanárnő.

Mindenkinek gratulálunk!

Oldalak