2012/2013-as tanév

Bemutatóórák a Vasváriban!

Esemény időpontja: 

2013. dec. 04. 08:00 - 2013. dec. 05. 13:00

Iskolánk tantestülete nevében ebben a tanévben is szeretettel várjuk az érdeklődő kollégákat és nyolcadikos diákokat

a 2013. december 4-én és 5-án (szerdán és csütörtökön)

megrendezésre kerülő bemutatóórákra.

A bemutatóórák zökkenőmentes lebonyolítása érdekében kérjük, hogy az érintettek részvételi szándékukat a www.vasvari.hu weboldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével, 2013. december 2-án 14 óráig jelezzék.

Kedves Nyolcadikos Diákok és Pedagógusok!

Iskolánk, a Szegedi Gazdasági Szakképző Iskola Vasvári Pál Tagintézményében 2006 óta immár hagyománnyá vált, hogy minden évben lehetőséget biztosítunk az általános iskolai pedagógusok és tanulók számára az intézményünkben folyó szakmai munkába történő betekintésre. Célunk az iskolánkban jól bevált gyakorlatok közkinccsé tétele, a szaktanárok tapasztalatcseréjének elősegítése, illetve a tanulók számára a megfelelő középiskola kiválasztásához szükséges információk nyújtása.

Jelenleg szinte valamennyi osztályunkban alkalmazzuk a kompetencia-alapú nevelést, oktatást az alábbi területek valamelyikén: szövegértési-szövegalkotási, matematikai-logikai, informatikai, idegen nyelvi készségek, képességek fejlesztése. Az új pedagógiai módszerek alkalmazását, a digitális kultúra minél szélesebb körben való elterjesztését modern informatikai eszközök (interaktív táblák, projektorok, laptopok) is segítik. A kompetencia-alapú oktatás a nyelvi előkészítő osztályt is érinti, ahol az előbbiek mellett a tanulási technikák elsajátíttatása, a diákok szókincsének fejlesztése szintén fontos szerepet kap. A tanítási-tanulási folyamat hatékonyságát növeli, hogy a matematika, az informatika és az idegen nyelvi, valamint a szakmai gyakorlati órákon csoportbontásban, magas óraszámban folyik a képzés.

Új tankönyvosztási időpont !!!

Esemény időpontja: 

2013. szep. 02. 08:00

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a korábbiakkal ellentétben, a Könyvtárellátó kérésére a tankönyvek kiosztására

2013. szeptember 2-án,

az első osztályfőnöki órák egyikén kerül sor, a befizetést igazoló bizonylat bemutatása után!

Megértésüket köszönöm!

Akik bármilyen okból nem fizették be a tankönyvek árát, azok a későbbiekben az iskolában vehetik át a pótlólag küldött díjbekérőket és csekkeket. Ezt követően a befizetést igazoló csekkbizonylatok bemutatása után juthatnak a tankönyvekhez.

Oldalak