Sportélet

Sportélet az iskolában

Bakancsos kirándulás az algyői Vámos Cukrászdához

Kedves Tanuló! Kedves Kolléga!

Felejthetetlen programnak ígérkezik az e hét vasárnapjára (2014. október 12-re) tervezett kirándulás, amelynek célpontja Algyő egyik legszínvonalasabb cukrászdája.
Arra buzdítunk, hogy zavard el a cicát (vagy kutyát) a bakancsodról és jelentkezz a szervezők valamelyikénél legkésőbb péntekig.

Amire számíthatsz

  • gyülekező: vasárnap reggel 8 óráig a tápéi autóbusz-végállomáson (megközelíthető a Mars térről induló 73 és 73Y jelzésű buszokkal)
  • laza séta a Tisza töltésén Algyő túlsó széléig, majd a töltésről letérve irány a cukrászda, ahol kedved és pénztárcád szerint választhatsz a finomabbnál finomabb fagylaltok, sütik és desszertek közül
  • a finomságokkal eltelve elindulunk a városközpontban lévő buszmegállóhoz, majd az első szegedi busszal visszajövünk a városba (hazaérkezés legkésőbb 14 órára)

Amit magaddal kell hoznod

Diáksport

A diákélet szerves része a sport, legalábbis ha a gyakori testnevelés órákat tekintjük. Ugyanakkor van a diákoknak egy másik jelentős csoportja, akik ennél jóval intenzívebben kapcsolatot tartanak a mozgással, tehát nem csupán a mindennapi sprintet teljesítik a busz után futva.

Sportnap és egészségnap 2011

Kedves Diákok!
2011. április 20-a a Ti napotok!
 Jókedv, sportolás és tartalmas szórakozás délelőtt 9-től 12 óráig.
Sport és Élet Nap
Minden vasváris diáknak egy programra kell kötelezően regisztrálnia. Mivel korlátozott számú helyek vannak egy-egy eseményen, ezért ha betelnek egy adott eseményre a helyek, akkor levesszük a programot a listáról.
A programok részletes leírását az ODB titkárok és az osztályfőnökök fogják hirdetni 2011. április 4-től 8-ig. Regisztrálni április 11-től 15-ig lehet a weblapunkon.
Jó szórakozást kívánunk Nektek!
A válsztható programok a következőek: